Ultralipo

  • ultralipo
  • drenaj-limfatic-1-copy
  • drenaj-limfatic-copy

Este solutia non-invaziva de eliminare a grasimii si reconturare a siluetei. UltraLipo System distruge complet grasimile stocate in adipocite cu rezultate spectaculoase.

Gratie tehnologiei de ultima ora si unui fenomen numit CAVITATIE, toate grasimile acumulate local sunt topite si distruse definitiv. Cu alte cuvinte, dupa o singura sedinta de UltraLipo poti da jos chiar si 5 centimetri.

Probabil ca acesta este si rezultatul care le-a convins pe toate vedetele autohtone sa apeleze la UltraLipo ca alternativa la liposuctia chirurgicala.Testele clinice realizate demonstreaza o reducere medie cu 4 centimetri la prima sedinta si o medie de 10 centimetri dupa doar 3 sedinte. Promisiunea UltraLipo este reconturarea totala a siluetei in doar cateva sedinte.

Inovatia cea mai spectaculoasa: CAVITATIA - fenomen creat de unde acustice selective, cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distruge adipocitele definitiv. Continutul adipocitului, format in principal din trigliceride (grasimi) este dispersat in fluidul dintre celule si apoi eliminat prin sistemul limfatic. Practic aceste unde acustice genereaza dilatari si comprimari in interiorul celulei, care se succed extrem de rapid. Ceea ce se creeaza in urma acestor faze de expansiune si compresie este o implozie care trimite grasimile din celula in lichidul dintre celule. De acolo este preluat de limfa si drenat pe cale naturala.

Cavitatia rupe legaturile dintre adipocite si genereaza efecte spectaculoase si in tratarea celulitei. Iar softul care controleaza undele acustice reprezinta tehnologie digitala de ultima generatie - astfel incat totul se petrece sub atent control si in perfecta siguranta.

Poate tocmai de aceea UltraLipo a capatat rapid un alt nume: “miracol pentru silueta”.

Privacy Preference Center

Șterge toate datele?

Toate datele vor fi șterse definitiv și nu pot fi recuperate. Esti sigur?

Sunteti sigur?

Dacă nu sunteți de acord, nu veți mai avea acces la site-ul nostru și veți fi deconectat.