Electrostimulare

 • electrostimulare-0-copy
 • electrostimulare-2-copy
 • electrostimulare-3-copy
 • electrostimulare-copy

Este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si determinandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creeaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere de energie, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii de fitness.

De fapt, electrostimularea este un fitness pasiv, pentru ca expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

La Happy Silhouette sedintele de electrostimulare se realizeaza cu un aparat denumit 'Proffesional COMBO ' care este singurul aparat de electrostimulare care combina doua tipuri tratamente foarte puternice: electrostimularea musculara si termoterapia..

Descrierea Tratamentului

Specialistul Happy Silhouette aplica cei 24 de electrozi in zonele de tratament; numarul mare de electrozi ne permite sa tratam mai multe zone concomitent ceea ce faciliteaza obtinerea unor efecte uimitoare pentru persoanele cu un surplus mai mare de grasime. Este de asemenea avantajos si pentru persoanele care nu au zone- problema foarte mari, dar care pot concentra un numar mare de electrozi in aceeasi zona, grabind substantial slabirea pentru zona respectiva. De exemplu, pentru o persoana care are mari acumulari de grasime in zona pulpelor, se pot concentra electrozii exact pe zona respectiva, urmand ca fiecare particica sa fie lucrata si deci reducerea in centimetri sa fie vizibila imediat.

Sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati; tehnologia avansata a aparatelor Happy Silhouette utilizeaza un nou tip de curent care va permite obtinerea unor rezultate vizibile fara nici cea mai mica senzatie de disconfort sau durere pe care ati fi putut sa o simtiti la alte aparate de acest gen folosite anterior.

Inaintea inceperii fiecarui tratament, pacienta va fi masurata, cantarita si i se va analiza masa grasa din corp pentru a se putea recomanda un tratament si pentru a urmari evolutia sa pe parcursul derularii acestuia. Primele efecte vizibile apar dupa a treia sedinta de electrostimulare, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte.

Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Singurul amendament ar fi acela ca un tratament trebuie efectuat sustinut, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte/ saptamana.

Efectele sedintelor de electrostimulare:

 1. Remodelare
  Avantajul oferit de electrostimulare este unul deosebit de important pentru orice persoana care doreste sa slabeasca. Pentru ca, folosind metoda clasica de slabire, dieta, reducerea nu numai ca este mult mai lenta dar si mai putin " convenabila ", in sensul ca mai intai se slabeste in zonele care nu sunt prioritare (sau chiar nu se doreste) : fata, umeri, sani etc.
  Astfel, un tratament de remodelare facut in centrul Happy Silhouette prezinta avantajul ca slabirea se produce in locurile unde este necesara, creand astfel un echilibru intre zonele cu surplus mare si cele " normale ". De aici se obtine un aspect fizic mult mai placut, ameliorarea diferentelor ducand la forme mai bine definite si la o silueta agreabila. Durata unei sedinte este de 15- 45-60 de minute.
 2. Tonifiere
  Prin stimularea intensiva si riguroasa a musculaturii se obtine un puternic efect de lifting corporal si tonifiere a pielii, imbunatatindu-se radical aspectul fizic. Astfel, acest tip de tratament poate fi efectuat atat de persoanele fara surplus de grasime, dar la care se manifesta o acuta lipsa de fermitate a pielii (datorata fie imbatranirii organismului, fie unei constitutii de acest gen), cat si de persoanele care au slabit mult si repede, fara a-si lucra in nici un fel musculatura. Durata unei sedimte este de 45 de minute.
 3. Slabire Ultra rapida (Fast-slim)
  Acesta functie reprezinta un procedeu de slabire ultra-rapid ce concentreaza in numai 15 minute contractii foarte dese si profunde. Este o functie pe care o putem pune la dispozitia clientelor ca reteta de frumusete-instant, in sensul ca atunci cand se impune o solutie de moment foarte rapida se foloseste cu succes o astfel de sedinta. Pentru rezultate remarcabile este indicat ca sedintele de fast slim sa fie combinate cu alte tipuri de electrostimulare sau cu tratamente corporale.

Privacy Preference Center

Șterge toate datele?

Toate datele vor fi șterse definitiv și nu pot fi recuperate. Esti sigur?

Sunteti sigur?

Dacă nu sunteți de acord, nu veți mai avea acces la site-ul nostru și veți fi deconectat.