Despre noi

Happy Silhouette

echipaNe-am propus de la inceput sa facem totul pentru a va crea starea de bine si pentru a va simti mai frumoase, mai relaxate, mai sanatoase si mai rasfatate.
Am conceput o mare varietate de servicii si programe care sa vi se potriveasca si sa va fie de folos. Insa, mai presus de toate, am stiut ca daca fiecare dintre noi, membrii echipei, nu suntem suficient de pregatiti si implicati nu ne putem tine promisiunea. Asadar, ne pregatim continuu pentru a va putea oferi servicii si sfaturi utile si pentru a va consilia in permanenta cu privire la cele mai noi tratamente de intretinere corporala si tehnici de relaxare, cele mai interesante si potrivite coafuri, cele mai in trend modalitati de a avea unghii frumoase si sanatoase precum si pentru a va crea un corp tonifiat prin exercitii de fitness cu atrenor personal si aerobic.
Noi, echipa Happy Silhouette, va uram bun venit in central nostru de infrumusetare si remodelare corporala va marturisim ca iubim ceea ce facem si ca avem un respect deosebit pentru voi.
Ne place sa va tratam asa cum ne purtam cu noi insine. Va ascultam, va intelegem, si va evaluam cu grija si rabdare starea generala a trupului. Apoi va cream acele programe pesonalizate infrumusetare, de slabire sau de relaxare care sa se potriveasca cu voi insiva, cu starea voastra de sanatate, cu perioada vietii pe care o traversati sau cu nevoile pe care ni le comunicati. Pentru viitoarele mirese cream pachete speciale de servicii care includ programe de exercitii de slabire si tonifiere prin fitness cu antrenor personal si aerobic, programe de remodelare corporala si masaj manual precum si servicii coafura, manichiura si machiaj destinate marelui eveniment. Nu am lasat deoparte nici copiii, care la Happy Silhouette pot participa la programe de aerobic pentru copii special concepute pentru ei.
Mai mult, la crearea de pachete personalizate veti primi din start reduceri fata de pretul serviciilor achizitionate separat.
Va calculam fiecare pas pentru a va aduce la starea de bine si pentru a fii fericite ca v-am redat sclipirea in ochi si armonia in trup si suflet. Credem in ceea ce facem si consideram ca respectul pentru propriul trup este la fel de important ca si respectul pentru suflet, iar gasirea echilibrului si aplecarea spre acestea este foarte importanta.

 

Secretul vietii e secretul tau.


Echipa

Privacy Preference Center

Șterge toate datele?

Toate datele vor fi șterse definitiv și nu pot fi recuperate. Esti sigur?

Sunteti sigur?

Dacă nu sunteți de acord, nu veți mai avea acces la site-ul nostru și veți fi deconectat.